India Martínez , plat fort de les Festes 2022 de Mota del Cuervo

 India Martínez , plat fort de les Festes 2022 de Mota del Cuervo

Passat el Carnestoltes, l’Ajuntament de Mota del Cuervo ja treballa en la volta a la major normalitat possible de les seues fires i festes. Entre els nombrosos esdeveniments, el plat fort el posarà l’artista cordovesa Índia Martínez, que oferirà un concert el divendres 5 d’agost. L’esdeveniment serà el concert més gran de les festes en honor a La nostra Senyora de l’Antiga *Manjavacas.

 

L’esdeveniment, que se celebrarà en la Pista Municipal en el tradicional cap de setmana de “La Portada”, formarà part de la Gira 2022 de l’artista que porta per nom Palmeres Tour i en la qual visitarà ciutats com Madrid, Girona, València o Càceres.

 

l’Índia Martínez és una de les figures musicals més importants de l’última dècada a Espanya i és un honor per a Mota del Cuervo que haja inclòs el nostre poble en el seu estiu. Ha obtingut dues candidatures als Premis *Grammy Llatins com a millor nou artista i millor enginyeria d’enregistrament i presentarà el seu disc “Palmeres”.

 

En aquest treball, on la cantant cerca fer un homenatge als seus orígens i al barri on es va criar, Les Palmeres de Còrdova, podem trobar títols com “La Gitana”, “Convenç-me” i per descomptat la cançó que dona títol a aquest huité treball de la cordovesa.

 

El regidor de Festejos, Amílcar Martínez, ha indicat que aquest concert és una confirmació de l’aposta de l’ajuntament per a donar visibilitat a la localitat, ja que aquesta artista té una gran repercussió nacional i internacional.

 

Martínez destacava que enguany està prevista la celebració de les Festes Patronals tal com es feien en prepandèmia, sempre que la situació sanitària ho permeta, i que en els pròxims dies s’aniran tancant i confirmant la resta d’actuacions per a les Jornades Culturals, a més de la resta de concerts, activitats i revetles.

 

Fuente_http://eldeporteconquense.com/