Un espai obert i fronterer per als nòmades de la música i els exploradors d'emocions

30
Anys d’experiència com a promotors musicals

Territori Musical és una de les promotores més importants d'Espanya

Què és Territori Musical?

Vam nàixer en 1994 i a poc a poc vam anar creixent com a promotora musical. Vam entendre que la música era una arma poderosa, universal i addictiva, per la qual cosa vam fer d’ella la nostra raó de ser i adquirim el ferm propòsit d’acostar-la a totes les persones.

Prompte ens vam adonar que viure en el canvi, entendre els nous gèneres i ser al carrer eren requisits fonamentals per a guanyar terreny. Així doncs, ens vam comprometre amb la idea de ser catalitzadors entre artistes i públic.

D’aquests primers passos va nàixer la nostra visió, tan senzilla com apassionant: 

Conquistar TERRITORIS a través de la MÚSICA. 

 

 

 

Hui TERRITORI MUSICAL s’ha consolidat com a promotora i productora d’espectacles. Quasi 30 anys d’experiència, milers d’actuacions i centenars de milers de persones són el nostre aval, la nostra memòria i la nostra gasolina. 

Concerts nacionals i internacionals en pràcticament totes les ciutats d’Espanya. Programació *contínua en República, la nostra pròpia sala de concerts i una de les millors del país, festivals com *Cosquín, Mediterrània o *Festardor, cicles com *Concerts i *Nits de *Vivers, Torxes o Pressentiments, fires com la d’Albacete i gestió d’esdeveniments en col·laboració amb l’administració pública o de manera privada són part de la maquinària que fa de TERRITORI MUSICAL una dinamitzadora cultural referent.

A més, comptem amb un equip de màrqueting i comunicació format per més de 10 persones que posem al servei d’artistes, patrocinadors i col·laboradors per a garantir el màxim abast en els diferents canals publicitaris i socials.  

Ha canviat el públic, els gustos, els espais… fins i tot la manera de sentir i immortalitzar cada moment. El que no ha canviat és el ciment que ens uneix:

LA MÚSICA, el nostre TERRITORI.